Toegankelijkheid

Skip to main content

Fun Diving door de ogen van een kind

Fun Diving is een stichting die ervoor zorgt dat mensen met een beperking kunnen duiken, omdat ze dat niet zelfstandig kunnen. Hoe geweldig is dat ?!

Ik ben de dochter van zo'n begeleider die dat mogelijk maak. Het is zeer vermakelijk om te zien hoe de mensen met een beperking genieten tijdens het duiken. Het is toch al een geweldige gedachten dat gewone vrijwilligers mensen met een beperking kunnen laten duiken ? Fun Diving neemt ze zelfs mee naar de Rode Zee in Egypte en maakt het voor hun mogelijk om met dolfijnen te zwemmen.

De voorzitter van Fun Diving: Angelique Poel heeft veel ervaring met duikers met een beperking. Mijn vader: Tom Kessels begeleidt zelf ook en heeft veel leuke herinneringen aan Fun Diving.

Ik zelf heb al bijna mijn duikbrevet, want naast het werk dat Angelique verricht met het duiken lijdt ze ook mensen en kinderen op tot echte duikers. Ik moest allerlei technieken leren zoals: Mijn duikvest in elkaar zetten en onderwater mijn duikbril afzetten. Dat was best pittig ! En je moest onderwater ook je automaat uit doen, daar krijg je lucht mee. Ik kreeg ook een instructiefilm zien en heb al meerdere malen in Bussloo en Bronsbergenmeer gedoken.

Vond u dit artikel wel interessant en wilt u meer weten? ga dan naar de website www.fundiving.nl

Kaylee Kessels.

 

FacebookInstagramYouTube

© 2005 Fun Diving
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door Fun Diving