Toegankelijkheid

Skip to main content

Kun je ademen? Dan kun je duiken!

Welkom op de website van Stichting Fun Diving, een non-profit organisatie die zich inzet om mensen met een beperking  kennis te laten maken met de duiksport.

Bij Stichting Fun Diving richten we ons op mensen die in de samenleving beperkingen ervaren of een zekere afstand hebben tot sporten. Ons doel is om deze afstand te verkleinen door mensen kennis te laten maken met de duiksport, waarbij snorkelen en zwemmen natuurlijk ook bij de mogelijkheden horen!

Een van de manieren waarop we dit realiseren, is door mensen de kans te bieden om een introductie duik te maken in een zwembad, onder professionele begeleiding. Deze introductie duik stelt je in staat om op een veilige en gecontroleerde manier te ervaren hoe het is om onder water te ademen en te bewegen als een echte duiker. Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden, zodat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt tijdens de duikervaring.

Duiken is een van de meest toegankelijke sporten voor mensen met een beperking. Onder water voel je je vrij en gewichtloos, en het ontbreken van omgevingsprikkels maakt het voor velen een fijne activiteit.

Duiken brengt gezelligheid, plezier, gezondheid, motivatie, sociale interactie en sportiviteit met zich mee, en bovenal biedt het een geweldige ervaring! Voor mensen met een beperking kan duiken ook als een vorm van therapie fungeren. Bij onze Stichting staat veiligheid en een gezellige sfeer voorop, en we hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht!

Wij zijn een non-profit organisatie en zetten ons vol enthousiasme in om iedereen de mogelijkheid te bieden om van de duiksport te genieten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze introductie duiken en andere activiteiten. Wij verwelkomen je graag bij Stichting Fun Diving!

 

Sponsoren

Wordt een vriend van Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving, doe een schenking of wordt een sponsor.

In de afgelopen jaren hebben personen en bedrijven onze stichting gesteund. Naast dat hierdoor onze stichting zich verder heeft kunnen ontwikkelen zijn we vaak met onze sponsoren in het nieuws geweest. Hierbij kunt u denken aan krantenartikelen maar ook (regionale) TV uitzendingen.

Een belangrijk deel van het succes van Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving is ook te danken aan de giften en donaties van onze ‘vriendengroep’. We hebben veel contact met onze vrienden, houden hen op de hoogte en nodigen ze uit als er iets bijzonders te doen is.

Als binnen uw organisatie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal staat gaat Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving graag met u in gesprek. Wij vinden dat sponsoring een partnerschap moet zijn. Vriend of sponsor van Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving worden? Laat het ons weten middel`s een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat wij contact met u kunnen nemen.

De groene sluis

De groene sluis

e-Boekhouden

e-Boekhouden

HandicapNL
Grenzeloos Actief

Grenzeloos Actief

Yacht Painting Lelystad

Yacht Painting Lelystad

Stichting Kairos Peony

    FacebookInstagramYouTube

    © 2005 Fun Diving
    Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
    Data onderhoud door Fun Diving