Toegankelijkheid

Skip to main content

DAN opleidingen

Binnen Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving hebben wij diverse DAN instructeurs. Dit betekent dat wij binnen de stichting internationaal erkende DAN opleidingen kunnen geven aan onze leden.

DAN-opleidingen zijn internationale Eerste Hulpopleidingen en Eerste Hulp vervolgopleiding en bevatten de eerste levensreddende handelingen en vervolghandelingen bij een ongeval of ziekte. Tijdens deze opleidingen kan je bijvoorbeeld leren hoe je algemene levensreddende Eerste Hulp kunt verlenen, hoe je een AED (Automatische Externe Defibrillator) moet gebruiken of hoe je medicinale zuurstof toe moet dienen.

De Eerste Hulp opleidingen van DAN zijn opleidingen die door elke persoon gevolgd kan worden.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden voor een internationaal erkende DAN opleiding? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

 

Over DAN

DAN Europe (Divers Alert Network Europe) is een internationale non-profit medische en research organisatie gewijd aan de veiligheid en gezondheid van duikers.

Logo DAN europe 2011Opgericht in 1983 bestaat DAN Europe om deskundige informatie en advies te geven ten voordele van haar leden en het duikpubliek. DAN Europe:

  • Geeft spoedeisende medische adviezen en assistentie bij onderwater duikverwondingen en werkt aan het voorkomen van verwondingen en het promoten van duikveiligheid;
  • Promoot en ondersteunt onderwater duikresearch en -educatie;
  • Streeft ernaar de meest accurate, up-to-date en niet vooringenomen informatie te verstrekken over zaken van algemeen belang voor het duikpubliek.

De DAN Europe visie is om de best bekende en vertrouwde organisatie in de hele wereld te zijn op het gebied van duikerveiligheid en noodhulpdiensten, gezondheid, research en educatie door haar leden, instructeurs, sponsors en de duikgemeenschap in het algemeen.

FacebookInstagramYouTube

© 2005 Fun Diving
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door Fun Diving