Toegankelijkheid

Skip to main content

Ongewenste omgangsvormen

Ongewenst gedragBij Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving moet ieder lid, begeleider of instructeur in een gezonde- en veilige omgeving kunnen sporten en trainen. Het streven is een gezonde- en veilige inrichting van de sportaccommodatie.

Gedrag of taalgebruik dat door personen verbonden aan Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving als ongewenst of intimiderend wordt ervaren, is niet toegestaan. Ongewenst gedrag heeft immers gevolgen voor de betrokkene(n), de sfeer, de sportieve prestaties, het imago van de Stichting en voor de duiksport in het algemeen. De Algemene Wet "Gelijke Behandeling" verplicht dergelijk ongewenst gedrag tegen te gaan.

Het beleid van het bestuur van Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving is gericht op het tot stand brengen en onderhouden van een sfeer waarin geen ruimte is voor vormen van ongewenst gedrag. Gebeurtenissen die daarop betrekking hebben, zullen snel en diepgaand worden onderzocht. De persoon of personen waarnaar onderzoek wordt gedaan, worden op de hoogte gesteld.

Tegen personen betrokken bij de Stichting die zich schuldig maken aan ongewenst gedrag of daartoe aanwijsbaar aanleiding geeft, worden maatregelen genomen. In het ergste geval kan dit leiden tot royement.

Binnen de Stichting hebben wij intern een vrouwelijke en een mannelijke vertrouwenspersoon. Hierover worden onze leden, vrijwilligers en instructeurs via onze interne media geïnformeerd. De twee interne vertrouwenspersonen kunnen eventueel doorverwijzen naar een externe vertrouwenspersoon of adviseren over een andere interventie of hulpverlener.

Indien u contact wilt opnemen met de vrouwelijke vertrouwenspersoon binnen Fun Diving, dan kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. klikken.

Indien u contact wilt opnemen met de mannelijke vertrouwenspersoon binnen Fun Diving, dan kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. klikken.

 

FacebookInstagramYouTube

© 2005 Fun Diving
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door Fun Diving