Toegankelijkheid

Skip to main content

IAHD opleidingen

IAHD slideshowBinnen Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving hebben wij diverse IAHD duikinstructeurs en assistenten. Dit betekent dat wij binnen de stichting internationaal erkende IAHD (duik)opleidingen kunnen geven aan onze leden om recreatieduiker te worden maar ook duikinstructeur.

IAHD heeft duikopleidingen voor zowel beginners, gevorderden, begeleiders en instructeurs waardoor iedereen vanaf 8 jaar kan leren genieten van de mooie en rustgevende onderwaterwereld.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden voor een internationaal erkende IAHD (duik)opleiding? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

 

Over de IAHD

 logo IAHD landscapeDe International Association for Handicapped Divers (IAHD) heeft als doel het promoten, ontwikkelen en uitvoeren van scuba duikopleidingen voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en voor instructeurs die mensen met een beperking willen opleiden.
Tevens wordt als doel gesteld om duikreizen te organiseren voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en om de faciliteiten vooraf goed te inspecteren op klantvriendelijk gebruik ten aanzien van mensen met een beperking.
Ook streeft IAHD naar duikplaatsen met faciliteiten voor mensen met een beperking zodat die tijdens een duik eenvoudig te bereiken zijn.
IAHD wil ervoor zorgen dat mensen met een beperking dezelfde kwaliteit opleiding, diplomering en duikavonturen kunnen ontvangen als valide mensen.

FacebookInstagramYouTube

© 2005 Fun Diving
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door Fun Diving