Toegankelijkheid

Skip to main content

Duikliefhebbers opgelet!

Ben jij een enthousiaste duiker die graag anderen helpt om hun doelen te bereiken? Dan hebben we goed nieuws! Onze Stichting Gehandicaptenduiksport Fun Diving is op zoek naar vrijwilligers zoals jij - duikers/duiksters en instructeurs van allerlei duikorganisaties - die samen met ons willen zorgen dat mensen met een beperking veilig en verantwoord kunnen genieten van de duiksport.

Als vrijwilliger bij onze Stichting krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Je kunt deelnemen aan opleidingen van gerenommeerde instanties zoals het Divers Alert Netwerk (DAN) en de International Association for Handicapped Divers (IAHD).

En er is meer! Van september tot en met juni bieden we wekelijkse zwem-, snorkel- en duikactiviteiten aan, waar je tegen een kleine vergoeding aan kunt deelnemen. Zo blijf je fit!

Twijfel niet langer en kom vrijblijvend langs op een van onze dagen. Proef de geweldige sfeer van onze Stichting en ontmoet onze enthousiaste deelnemers. Samen maken we de onderwaterwereld toegankelijk voor iedereen! Je bent van harte welkom!

FacebookInstagramYouTube

© 2005 Fun Diving
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door Fun Diving