Toegankelijkheid

Skip to main content

Agenda

DAN Training en recertificering
 
  • Recertificering van bestaande DAN opleidingen, deze moeten om de twee jaar gedaan worden
  • OFA: De DAN Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries cursus biedt basistraining bedoeld om duikers en geïnteresseerde niet-duikers (zoals bijvoorbeeld een ouder of begeleider) te leren duikverwondingen te herkennen en eerste hulp met zuurstof toe te dienen.
  • AED: Deze cursus, DAN Automated External Defibrillation (AED), is een beginnerscursus, bedoeld om het algemene duik- (en geïnteresseerde niet-duik-) publiek op te leiden om de waarschuwingstekens van een plotselinge hartstilstand beter te herkennen en eerste hulp te verlenen met gebruik van Levensreddend Handelen technieken en een Automatische Externe Defibrillator te gebruiken terwijl er deskundige hulp ingeroepen wordt en/of er gezorgd wordt voor vervoer naar de dichtstbijzijnde kliniek.
  • PBLS: De DAN Paediatric Basic Life Support (PBLS) is een veel omvattend trainingsprogramma voor eerste hulp, gericht op ouders, grootouders, babysitters, docenten, buschauffeurs die regelmatig kinderen vervoeren, kinderverzorgers, jeugdsport coaches en anderen die moeten leren hoe ze moeten reageren op een medisch noodgeval waarbij kinderen en baby’s betrokken zijn.
  • De DAN Paediatric Basic Life Support cursus geeft aanwijzingen voor het voorkomen van verwondingen, informatie over een hartstilstand bij kinderen en de oorzaken daarvan, naast informatie over reanimeren en eerste hulp bij verstikking bij baby’s en kinderen. De cursus legt ook uit hoe beschermingsmiddelen gebruikt kunnen worden en hoe een kind en/of baby, al dan niet bewusteloos, geholpen kan worden in het geval van een geblokkeerde luchtweg.

Voor wie zijn deze opleidingen bedoeld? Voor iedere duiker en geïnteresseerde niet-duiker (ouders, grootouders, begeleiders, familieleden, enz.). 

Wanneer: 15 Oktober

Duur: Exacte tijden volgen nog. Ongeveer van 10.00 tot 15.00

Kosten: Recertificering € 65,00 en de combinatie cursus PBLS, AED en OFA € 95,00. 

Locatie:  Zwembad de Koploper

Mocht u interesse hebben om een cursus te volgen meldt u dan aan. Deze aanbieding geldt ook voor familie, kennissen en vrienden die niet bij Fun Diving betrokken zijn.

Aanmeldingen kunnen verstuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., o.v.v. DAN opleiding of Recertificering.

Locatie  Sportcentrum De Koploper
Contact   Robert Valkeneer
Zondag, 15. Oktober 2023, 10:00 - 15:00

FacebookInstagramYouTube

© 2005 Fun Diving
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door Fun Diving